2009. március 15.

Kicsit csapongó...

1. Lánykám szerintem az elmúlt 2 napot nézve aláírhat 1 hét szabit a bölcsiben, de 3 napot biztos! :S
Őszintén szólva nem lep meg, számoltunk vele, hogy az első hetek, hónapok így fognak eltelni. Ha számba vesszük még Kisasszony "hihetetlen erős" immunrendszerét is... :S
Tegnap szó szerint csatlakoztathattuk volna 1-2 órácskákra az orr szívóra, mert amit termelt, az már elképzelhetetlen. Volt amikor már Ő maga szívatta ki és közben akkorákat kacagott, hogy csak lestünk! :D Persze volt, olyan is, amikor egyáltalán nem nevetett! :S Többször be is lázasodott sajnos!
Ma már egész tűrhető a helyzet, az orra sem piros az állandó törölgetéstől, és a láz sem jelentkezett még! :) Mire látja a "Dodó" néni, meggyógyítom! :P Nyilván nem, és biztos ismét antibiotikummal nyúzzák majd a s szervezetét, de nem kellett ügyeletre rohanni (kopp-kopp-kopp)!





2. Március 15.
Megnéztük a Nemzeti Múzeumnál és a Petőfi szobornál tartott emlék műsort! Eltaposott copfos kislány... eltakart szemű Petőfi...
Szörnyű, hogy mit adunk tovább. Az én szívem fog megszakadni, de ha nem megy el önszántából én lökdösöm át a határon (persze persze nincs olyan)! Persze szeressen magyarnak lenni, meg minden, meg ismerje március 15.-t is, meg a Honfoglalást, meg erős Pistát, Balatont, és ne keverje össze Bukarestet Budapesttel... de egyelőre szerintem nem a magyarkodást kellene mellkast veregetve hangsúlyozni, mert a tény, hogy magyarok vagyunk, nem változik, de a világ Rólunk alkotott képe nagyon képlékeny, és semmit nem teszünk azért, hogy büszkék lehessünk.
Ami 1848-ban történt, az példaértékű, és ünnepelni való, pláne, hogy mi kis népünk nem egy összefogós típus sajnos. Ha másért nem, ezért érdemes benn tartani az történelem könyvekben. Petőfi versei nagyon szépek, és szegényebb lenne nélkülük irodalmunk.
Szerintem sokkal szebb lett volna az ünnep, ha arról szól, amiről tényleg, a 161 évvel ezelőtti eseményekről. Mert a ma csak keserű száj ízt tud hozzáadni az ünnephez.
Nem idevaló, azazhogy igen, de mégsem... na mindegy...

3. Cipő!
A héten megérkezett végre a tavaszi cipője, ami egy kicsit másabb, mint az eddigi cipellői. Ideje volt egy váltásnak, mert nem lehet nem észrevenni lányunk befelé billenő bokáját, és teljesen egyenes, boltozat nélküli talpát! :S A most tesztelésre kerülő cipőről hallottam már, és nem is számít újdonságnak. Tudni kell róla, hogy pille könnyű, és nagyon rugalmas a talpa. Nem utolsó sorban nagyon nagylányos! :) Persze azt tudni kell, hogy eddig a "nagy" márkák topánjait viselte, de látszólag ez nem hatotta meg azokat a bizonyos izmokat, hátha majd így...
Mondtam, hogy csapongó....

8 megjegyzés:

Patri-cica írta...

Kiara is beteg...hasonló a szitu!

Jobbulást!

Teljesen egyetértek!Ma már majdnem hogy "ciki" magyarnak lenni!Mert ugyebár amit manapság magyarságnak neveznek(rongálás,brutalitás...stb.)?!Na abból kösz nem kérek!

Puszi

Ági írta...

Sziasztok!
Nagyon örülök, hogy ránk találtatok! :-) A bölcsis bejegyzéseket többször is elovasom és az én érzéseim máris hasonlóak, pedig Peti még el sem kezdte a bölcsit.
1. Jobbulást!!! Gyógypuszik mennek.
2. Egyszerűen elszomorító a helyzet.
3. Klassz csajos cipőcske! :-)
Pussz,
Ági

Gabriella írta...

Nagyon is osztjuk a véleményeteket!!! Abszolút.

Egy valami meg vígasztaljon: mi sem büszkélkedhetünk egy fantasztikus immunrendszerrel. De ez van!!! Sajnos....

Évi írta...

Ügyes mazyola, hogy szívja egyedül is.
Pöttyök, láz??jajj de ismerös..meg az ünnep is:-))).Jobbulást nektek is.Mi is dokinénizünk ma.De "jó" program...:-((((

csók

Évi írta...

ja még valami.Grétának is csupa márkás és JÓ cipöt vettünk.Mégis olyan befelé döl a lábboltozat....megyünk ortopédiára.Kiváncsi vagyok mit mond....A cipökre mindig adtunk és mégis....

Bianka és Karina írta...

Jaj,de sajnáljuk,hogy beteg lettél.:((
Reméllem,hogy tényleg meggyógyított Anya mára.:)))

Szép a cipellőd.:))

Pusza!

Anya!

Ez milyen cipő??
Biusnak is baj van a lábával,és nekünk gyógycipő kell majd.
Köszi!
Judit

-krisztina- írta...

1. Az egyedüli orrszívásért irigy vagyok. Na nem azért mert az olyan jó buli, de ha már muszáj, akkor legalább így tegye, mint Csengus, ne pedig úgy, mint a Szabi, hogy kezet-lábat lefogom, fejet beszorítom, és még így is ugrál...

2. Nem tudom mit lett volna, ha ezek a vandálok 1848-ban csinálták volna ezt: moloktov koktél, szegélykő dobálás, kuka kitépése a betonból stb. Utálatosak!!!

3. Nagyon szép cipő! írnál róla több infot? Mi a neve, hol, mennyi? :)

Hello Kitty írta...

Jobbulást Pici lány!
Sajna hogy megint betegeskedsz!
A cipő téma minket is nagyon érdekelne mert nálunk is a befelé álló boka a jellemző!
Puszilunk