2008. szeptember 2.

Kehida Termál!

2008. augusztus 26. Kedd:
A napot a fürdőpelus beszerzésével kellett kezdenünk, hiszen, mint írtam, itthon felejtettük! :P De előtte ellátogattunk az étteremhez, hogy mégis milyen reggeli kínálata van, hiszen hírdette! :) És itt sajnos történt egy kis félreértés, ami megpecsételte ezt a napunkat Apával! Mégpedig: van reggeli, de fel kell iratkozni! Ami n emis lenne baj,de a közlésmód, ahogy ezt a szintén KedvesTulaj felénk irányította... hát kinyílt a bicska Apa zsebében! Nem baj, nem hagyjuk, hogy elvegyék a kedvünket, irány Hévíz! Ott megreggeliiztünk egy pékségben, ahol otthagytama telefonomat, de szerencsére meglett, megvettük a fürdőpelust, és 10:00 után már ismét Kehidán voltunk, átöltöztünk, összepakoltunk, és irány a fürdő! A bejáratban beleestél egy liftbe, aminek nagyon megörültünk, babakocsistól, pakkostól, Csengéstől, berepültünk, hiszen lent vannak az öltözőszekrények! Nem úgy van ám az! A lift csak a szálló vendégeinek van. A fürdőzők liftje hátul van, a WC-n, tusolón túl! Hááát az amúgy sem túl rózsás hangulatunk kicsit lejjebb ment. Ami az ételeket illeti, sikerült megtalálnunk az összes olyan helyet, ahol hideg volt az étel, vagy nyers volt a hot dog virslije! (Ami csak nekünk okozott fennakadást, mert a kiszolgáló csak bambult, amikor nehezményeztük, hogy nyers a virsli! Őszinte döbbenettel kérdezte: Milyennek kéne lennie??? :O FŐTTNEK! Na mindegy!
A medencék szuperek voltak, a babapancsolók tényleg babáknak kitalálva, szóval ez a része kárpótolt minket. Az, hogy láttuk, Csengus mennyire élvezi! Az idő szerencsére megengedte, hogy javarészt a kinti medencék körül legyünk!
Este az étteremben élőzenére vacsoráztunk! Ezt KicsiLánynál senki nem értékelte jobban! Erős törzsmozgások, vállrázogatások kíséretében sikerült extragyorsan megennie a részét, hogy rohanhasson a terasz közepére táncolni! :D Nagy sikere volt! ;)
Fénykép nem készült! Nem voltunk olyan passzban. :S

Nincsenek megjegyzések: