2008. szeptember 2.

Hévíz, Keszthely!

2008. augusztus 27. szerda:
A napot e két helynek szántuk! Miután otthon megreggeliztünk autóba ültünk, és átmentünk Hévízre! Gyönyörű! Túlzás nélkül! Tényleg! Csak kicsi, így még délelőtt autóba ültünk és irány Keszthely! Séta a Balaton parton, majd a belvárosban! Hazafelé az apartman közelében lévő pizzériában "megebédeltünk"! A fennmaradó szabad óráinkat ismét a Kehida Termálnak szenteltük, ha már egyszer 3 belépőnk van, valahogy használjuk fel! :S De most már sokkal okosabbak tapasztaltabbak lévén, hűtőtáska elő, szendvicsek innivalók, nasik bekészítve, mehetünk!
És itt volt a vízválasztó! Miután érvényesítettük az órákat, egy fiatal srác, (gyanúm szerint nyári diák) odaugrott a kártyájával, és a hotelvendégek számára fenntartott lifttel levitt minket az öltözőkhöz! Közben közölte, hogy Ők azért vannak, hogy nekünk, babakocsisoknak, nagy pakkosoknak segítsenek! (Akkor előző nap valószínűleg szabadnapos volt :p! a pihenés neki is jár ;)) Jó kedvünk lett! Hálásak voltunk a figyelemért, és a kedvességért! Irány az uszoda! Megmagyarázhatatlan oknál fogva, most inkább a benti élménypancsolókat részesítettük előnyben! A nagy víz Csengus számára még mindig mumus volt, pedig nem volt soha negatív élménye a vízzel! :( Sok kisbabán, gyereken láttuk a karúszókat! Megbeszéltük Apával, nézünk egyet Csöppünknek, hátha!!! És bizony minden szavunkat értette, kérte fel magát, és mutogatta a karját! :) Elmentünk, megvettük! Csőrikés! Az üzletből kifelé jövet már fújtuk fel, mire a medencékhez értünk, már a karjain volt! Egyenesen a nagy vízhez ment az én bátor lányom! És igen, innentől kezdve ViziCsibe lett! PERSZE Óvatos Duhaj a csajszi, mert aznap még szigorúan fogni kellett, és Ő is kapaszkodott a nyakunkba, de élvezte! :) Este nem kellett az altatással bajlódnunk! Fej a párnán, ujj a szájba ... hork!
És mi is kaptunk pár szabad órácskát kint a teraszon egy üveg bor, mogyoró társaságában! Pont, mint régen, amikor a mi még csak 2 fő volt! :)

5 megjegyzés:

-krisztina- írta...

Helló!
Örülök, hogy Rátok találtam :)

Tök furcsa, hogy Ti is meg mi is pont egyszerre dobbantottunk :))) ráadásul mi is ide a blogspot-ra :)
( http://cicamok.blogspot.com/ )

TamásMarcell írta...

Szija, örülök, hogy jól sikerült a nyari!
Majd jer privibe, dumcsizni.
Puszika

Tündi,Luca és Zsombi írta...

Szupi lehetett egy kicsit borozgatni apával,rendi volt Csengétől,hogy megengette ezt nektek! :) Szupik a képek,várjuk a folytatást! :)
Puszi :)

tollpihü írta...

:)) jaj, nekünk is volt ilyen, csak sörrel ;)

nézegettem képeket, nagyon cuki CsengeCsőrike ;)

csupella írta...

Elvezettel ovasgatom csomagolassal,indulassal,erekezessel,es ottlettel kapcsolatos momentumaitokat!!
A par negativ tapaszalatat ellenere azert osszessegeben irhato,hogy nagyon kellemes halidejben volt reszetek!!
Kar,hogy kepek nem keszultek,de az elmenybeszamolobol is elkepzelheto,hogy milyen edes volt Csengus,es milyen szep helyeken jartatok!!
pussz