2008. szeptember 3.

Zalakaros!

2008. augusztus 28.

Mert az élményekből, és a fürdőkből sosenem elég ;)!

Reggeli után összepakoltunk, (a fél apartmant) és irány a nem is olyan messze, alig pár kilométernyire lévő zalakarosi élményfürdő!

Egy csodaszép külső környezetben elhelyezkedő extra nagy strand, és nagyon más élményfürdő várt ott ránk! És azóta hallottuk, hogy átépítik, bővítik! Akkor ezután már csak GPS segítségével találunk vissza a cuccainkhoz? ;) Azért azt meg kell jegyeznem, hogy míg Kehidán nehezményeztük a külső környezetet, az élményfürdő ezerszer kárpótolt. Viszont Zalakaros varázslatos külső környezetét nagyban lerombolta, hogy a baba pancsolókba, gyerek medencékbe nem engedtek be felnőttet. Hát hogy engedjem az úszni nem tudó lányomat egy számára nyakig érő vízbe??? Sehogy! :( És a kehidai feszített víz tükör is sokkal barátságosabbnak tűnt ezek után, mint a majd fél méteres medence fala!

És bár egész napra terveztük e kirándulást, a délután közepén úgy döntöttünk, félbeszakítjuk és visszamegyünk Kehidára pihenni. Ennek erősen oka volt az is, hogy már csak fejen nem álltunk, hogy valahogy szórakoztassuk Őhölgyeményét... valahogy Neki sem jött be az a hely? Ki tudja, de már nem is számít! Láttuk, és tényleg nagyon szép helyen van!


Mivel korán visszaértünk, Kiscsaj úgy döntött, gálába vágja magát, lekaparja a jeget a szélvédőről, és elhúz még egyet bulizni! Hogy mit keres a gumicsimma a lábán? A magyarázat pofon egyszerű. Minden reggel hajnali fél 7-kor kelt, és rögtön húzott is ki a homokozóba. Mivel minden tiszta víz volt, előszeretettel homokozott gumicsizmában. És ha már ott van a homokozó mellett, gondolta délután 30 fokos hőségben is kipróbálja! :D Az összes kép oldalt! :)

1 megjegyzés:

csupella írta...

Tenyleg nagyon erdekes,hogy a szulo nem mehet gyermekevel a vizbe?,ez nekem sem tetszett volna:(