2009. december 4.

Találkozott a Mikulással!

A bölcsibe ma délelőtt meglátogatta Őket a Mikulás. Csenge és a gondozónők elmondása szerint nagyon kedvesen, de nem túl bátran fogadta a fehér szakállast! :) A dalok eléneklésében viszont nagyon intenzíven részt vett.
Ajándékot is kaptak, egy csomagot tele finom csokival, mandarinnal és egy kedves kis hóemberes bögrével. Örülök neki, mert szeretem a maradandó emlékeket, és ez a bögre az első bölcsis Mikulás ajándéka. (Több nem is lesz, majd csak ovis ;))
Tőle egyáltalán nem megszokott módon, szinte folyt ki belőle az információ.... Mikulásról, ebédről, rengeteg mindenről! :)

Délutáni tervünket sajnos az idő, és fáradt Lujzi keresztbe húzta, de nem bántuk, belevágtunk a nagytakarításba! :) A város és fényei ott lesznek később is, és ha nem esik az eső, még érdekesebb is! :)



4 megjegyzés:

Bianka és Karina írta...

Hűűű de jó neked,hogy találkoztál már Télapóval:)))
Bizony szép ajit kaptál:))

Pusza!!

Kata és Tommy írta...

Húúúúúú...nagyon aranyos az öreg Úr :-), mi is találkoztunk már vele és tényleg sok ajándékot hozott:-)
Képzeld...én az egyiket még meg is pusziltam:-)
Puszillak:Tommy

E. Jucus írta...

A mi bölcsinkbe is járt a Télapó,de Vilcsit nem érdekelte ennyire...sajnálom,bár állítólag kapunk majd képeket,kíváncsi leszek,hogy ott milyen lesz az arca....Mindenesetre,örülük,hogy Csengének ekkora élmény volt! Pussz Nektek!!!

csupella írta...

De jó,hogy ilyen kedves élmény,és emlék marad a bölcsis miki.Azóta biztos ,hogy otthon is járt nálad:)