2009. október 11.

Napjaink!

A betegségből szépen kigyógyult lánykánk. Bár azóta megérkezett a türtyögés, és úgy tűnik marad is egy darabig. :( Szerencsére Ricsaj hangulatát ez cseppet sem befolyásolja. :)
Mindennapjaink általában szépen és békében telnek, dolgozunk, bölcsibe jár, dumál, dumál, dumál.... Sikeresen bemutatta a dadusoknak "szakképzett gondozónők, felsőfokú végzettséggel" *, hogy milyen az, amikor Sz. Csenge, kiskorú hisztizik.... elmondásuk szerint, meglepődtek, nagyon. Na nem azért, mert még nem láttak ilyet, hanem, mert Csengétől meglepő. :D (Nekik)
Amúgy gyorsan felejtős is lett, mert csajszi szíve akkora, hogy az egész bölcsődei gárdát viszi cirkuszba, usziba, és korcsolyázni is. :) A kis édes!

A héten megkaptam az időpontot a homeopátiás felkészítésre is (november 4.). Nagyon gyorsan rohan az idő, mindjárt itt a műtét, és egyre gyakrabban vannak ott a gondolataim. 

Miért? Hihetetlen, hogy egymás után 25x simán képes megkérdezni. És ha nem válaszolok, akkor: "Deeeee tudsz válaszolni!!!!"

Sajnos programok tekintetében nagyon elszegényedtek a napok. De azért a múlt hétvégén kimentünk Miráékkal az Aranypartra egy nagyot játszóterezni, és kacsákat etetni. :) Az nagyon jó volt.
Szerdán pedig a bölcsiből kijövet egyenesen mentünk egy cukrászdába sütizni. Még elég kellemes idő volt, így ki tudtunk ülni teraszra. Nagyon élvezte Csenge. Szereti az ilyen "nagyos" programokat, és arra is rá tudtam venni, hogy egy egész puding kockát ülve egyen meg. ;)

Hatalmas igénye van a társaságunkra. Most sokkal nagyobb, mint amikor februárban kezdtünk. Igaz lehet, hogy minél nagyobb, annál nagyobb beszoktatni Őket a közösségbe. Legalábbis Csenge nagyon ezt formálja. :P  Az elmúlt hét kivételével eddig állandó volt a reggeli kis műsor: "Nem szejetnék bölcsibe menni.Itthon szejetnék majadni! Anya ne menjünk!" Volt pár nap, amikor a munkabeosztásom miatt én vittem reggel, és én is mentem érte. Hát azt nem kívánom senkinek. Az a hétfő.... üvöltés végig a lépcsőházon, az autóban , majd keserves sírás az átadóban..... Brrrr! Utáltam azt a napot, alig vártam, hogy mehessek érte (ez mondjuk mindig így van :$)....
Apa szerint túl problémázom az ott eltöltött idő hosszát, szerinte nem lesz semmi baja, ha negyed órát tovább marad, és nyilván igaza is van, de akkor is utálom, hogy mire odaérek érte, már csak hárman vannak.... :( Pedig 15:30-ig dolgozok, nem is 16:00-ig. :S



   



8 megjegyzés:

Patri-cica írta...

Örülök,hogy jól van a kis hölgy!
Biztos nagyon édes lehet!(kép?)

Vigyázzatok magatokra!
És nagyon örülök,hogy jó kedved van!Ez az írásodból is látszik!
(persze "kicsi" idegesség is érződik a műtét miatt-de tuti minden rendben lesz!)

Sok puszi nektek!

Kata és Tommy írta...

Szerintem ezt egy pasi nem tudja átérezni... Mármint a bölcsi dolgot, no meg azt, hogy gyermekünket minél hamarabb mellettünk szeretnénk tudni :-)
De ez így is van jól. Nem szeretnék a családban egy "konkurenciát" :-)))))
Imáááádom amikor nyúúúz és csak nyúúúúúúz:)))
Pusz:Kata

csai írta...

Szia!

A "dadus" témához szeretnék hozzászólni. A bölcsődében nincsenek dadusok. Azok, akik a gyerekekkel vannak, szakképzett gondozónők, felsőfokú végzettséggel. A dadusok az óvodában vannak, és az óvónők segítői.


Ezt a kommentet Adri ( http://sztmark.blogspot.com/ ) írta, és egy meggondolatlan pillanatban kitörltem.
Elnézést kérek ezért! :)

Bianka és Karina írta...

Szegények.:((
Majdcsak túl lesztek rajta.:)))És minden rendben lesz aztán hamar el is felejtitek ezt az egéz műtétet.:))

Szóval meglepődtek a hisztin??
Háát mi sem gondoltuk volna egy éve,hogy miket fognak produkálni igaz?:DDD

Pusza!

Ági írta...

Sziasztok!
Gyorsan eljön a műtét és még gyorsabban el is felejtitek majd és csak pozitív emlékeitek legyenek ezzel kapcsolatban!

Szegényes programok:ismerős, és van is miatta lelekiism.furdalásom.

Dadus kontra gondozónő: nevetséges.

Pussz,
Ági

Ági írta...

Szia!

Gyorsan túl lesztek a műtéten és el is felejtitek, sőt remélem csak pozitív emlékeitek lesznek majd!

Szegényes programok:ismerős, van is miatta lelekiism.furdalásom.

Pussz,
Ági

Ági írta...

Hoppá! Tegnap este még egy sem jelent meg most meg mind a kettő. Nagyon ügyes vagyok. :-)

E. Jucus írta...

Sziasztok! Újra itt...remélem mostmár sűrűbben...igyekszünk visszaolvasni! Addig is millió puszika Nektek