2009. március 24.

Bölcsis egyveleg!

Mert azért ez is érdemel egy bejegyzést. :P

Szerencsére ma délutánra maximum az jelentette a gondot, hogy "Eetűűűnt a bibi!!!!" :S A bal mutatóujján azért van egy hólyag, amit reggel kicsit megböktünk, hogy szivárogjon. Egész nap mindenkinek elmesélte, hogy mi történt Vele. Mostanra már csak mosolyogva jegyzi meg, "csikiz". :) Már vastagon bekrémezte az én ujjaimat, Apa ujjait, be is kötözött minket.... :D

Hétfőn a bölcsiben minden rendben volt, nem volt sírás, az 1 hét kihagyás egyáltalán nem viselte meg szerencsére, ügyesen eszik, szót fogad, játszik...egyedül! Nem foglalkozik a többi kisgyerekkel. Úgy viselkedik, mint egy kiszáradt szivacs... szó szerint szívja magába a rengeteg információt, mondókát játékot.... bátrabban próbálkozik a beszéddel, az eddig nem, vagy csak ritkán használt szavakat is szépen tagoltan próbálja kimondani, Bea megjegyezte, hogy nagyon szépen, illedelmesen megköszöni, ha kap valamit, és kéri, ha szeretne valamit, erre használja a "kéem"-et, illetve a "Égycíves"-t is! :)
Ma volt ugyan alvás előtt egy kis pityergés, de inkább csak féltékenységből, mert van egy új kisfiú, aki ma aludt ott először... (Amúgy Bea néni Csengus mellett ül a csendes pihenő alatt. :P)

A bölcsi falain belül történtekről SEMMI SEM SZIVÁROGHAT KI!!!! Csak azt tudom, amit Bea elmesél... mert lánykám... áhhh mintha kútba dobnánk! :S Egyáltalán nem mesél... SEMMIT!!! :D

Április 1.-én fotózás lesz a bölcsiben... ha jól értelmeztem a kiírást lehet, hogy Anyák napi?! :O De klassz lenne! De ha nem ünnepi, akkor is klassz!!! :D (Persze bent van a pakliban, hogy nem sikerül elővarázsolni a "pillanatot", mert hát azért még picik, de úúúgy várom!!!!!
Gyakorló anyukák! Ilyenkor ugye kell "ünneplő" ruha???? Ugye, ugye, ugye?

És felfedeztem egy másik kiírást is: az eddigi 360,- Ft-os napi díjat 385,- Ft-ra emelik április 1.-től!

8 megjegyzés:

Bianka és Karina írta...

Jaj szegényke,hát jól kitoltál magaddal.:((((
De jó,hogy Anya ilyen gyorsan meggyógyította neked.:)))

Ügyis bölcsis vagy,még mindíg!:))
Ne is áruld el mi volt a bölcsiben.:))Végre kirosszalkodod magad igaz?!!!:)))

Nálunk csak gyakorló keresztszülők vannak,de igen kell ünneplős csini ruci!:)))
Reméljük látjuk azokat a képeket!!:)))

Apa köszöni a jókívánságot!:))
Pusza!!

Hello Kitty írta...

Most olvastuk hogy mi történt a kezeddel!
Remélem hogy már nem fáj nagyon! Dobjuk is gyorsan a gyógyító puszikákat!
Örülünk hogy a bölcsi még mindig menő!
Puszilunk

agika írta...

Nagyon sajnáljuk a balesetet,sok-sok puszit küldünk a bibire!Eszembe jutott az első szülinapom....akkor annyira tetszett a gyertya,hogy tele tenyérrel markoltam meg!Hiába,kíváncsi voltam-igaz azután már sosem többet!

A bölcsiben biztosan szép fotók készülnek majd Csengusról,kíváncsian várjuk őket!;)

Bogár és Gerti írta...

Az a szerencse, hogy ezek a kis tündérek nagyon gyorsan regenerálódnak :)
Puszi

tollpihü írta...

ja, de sajnálom azt a bibit! még szerencse, hogy ilyen gyorsan meggyógyult!
képzeld, tegnap mi is bölcsiben jártunk, és annyiszor eszembe jutottál.. úgy elbizonytalanodtam, akarom-e ezt.. persze nem lesz más megoldás, de olyan lepukkant a mienk.. még megyünk majd játszóházba, csak a felét láttam most a bölcsinek, hátha a másik fele megygőzőbb.. jaj, irtó nehéz szitu.. nagyon örülök, hogy minden oké ezen a téren (is) nálatok ;)

Kata és Tommy írta...

Júúúúúúúúúj most olvasom mit csináltál kicsi kezecskéidel. Azért még arra a picike hólyagra küldök egy hólyagtalanító és fájdaloműző cuppanós puszit.
Nálunk a bölcsibe azt mondták, hogy valami csini ruhát vigyünk be és amikor jön a fényképész bácsi, akkor feladják ránk.
Már most kíváncsi vagyok a bölcsis fényképeidre:-)
Puszi:Tommy

Évi írta...

Nálunk nem mondták, hogy legyen csiniben, de persze abban küldük.nehogy már 20 év múlva égjen a búránk, hogy mit adtunk szegénykére:-))).Édes kicsi mancsocskára millió puszi.Szegénykém:-((((

TamásMarcell írta...

sajnos mi a vasalóval voltunk így múltkor, nem kényes gyerek Marcell, de ahogy sírt, azt hittem belehalok!
Figyeltem, vigyáztam, de megtörtént!
puszi Csenge bibijére és jó bölcsizést!
Viki