2009. december 30.

1 kipipálva! :)

Az ott alvás szerencsésen végződött. Pár "Haza akajok menni!" ugyan elhangzott, de nem elég meggyőződéssel ahhoz, hogy tényleg itthon landoljon! :) Úgyhogy még a szünetben egyszer ismétlünk, nehogy elfelejtse! :D
Tegnap be kellett mennem dolgozni, és Nagyival utánam jöttek az oktatásra. Sajnos nekem dolgom volt az irodában, de Nagyi hősiesen felment vele a jégre, és segített neki. Nagyon ügyesen próbálta az oktató után csinálni a feladatokat. Bő 30 percig volt a jégen. Később az irodában megállapította: "Nagyon jó volt kojcsolyázni. Jó volt, de nagyon nehéz! Segítek Neked dolgozni. Jó?" És segített! :S Sajnos sokkal zűrösebbre sikerült a tegnapi nap, mint azt terveztük, de ez egy koripályán nem meglepő. Volt hatalmas tömeg, baleset, mentő, de nagyon büszke vagyok a kis hölgyre, mert nagyon okos, és türelmes volt, pedig 1 órát rá kellett húznom, és bizony ez az Ő alvás idejét zavarta meg. Bár Ő nem esett kétségbe ez miatt. :P

Az elkövetkezendő napok megint csak mozgalmasra ígérkeznek, ma meglátogatjuk Kevin barátját, holnap Mira barátnőjéékkel szilvestrerezünk, az új évben pedig az unokatestvéreihez vagyunk hivatalosak! :)
Program lesz bőven..... :P     

4 megjegyzés:

Kata és Tommy írta...

Nagyon ügyes voltál és nagyon ügyes volt anyukád is, hogy mindketten kibirtátok a nem egymással alvást. Majd gyakoroljuk mi is:-)
Puszi:Tommy

agika írta...

Szilveszterkor ha éjfélt üt az óra, gondolj rám is csak egy pillanatra. Enyhe szellő szárnyán szeretetet viszek, boldog új évet kívánok neked!

BUÉK!

Danika,Öcsike

Mia és Maja írta...

"Hogy boldog lehess, három kincset keress: higgy, remélj, szeress! Hozzon az új év örömből végtelent, szeretetből önzetlent, sikereket, mit csak lehet!" B.U.É.K!:)

@gi írta...

B.Ú.É.K.!