2009. szeptember 12.

Lipót! Jejejeje!

2009.08.02.
Csütörtök Balaton, Péntek Pápa, Szombat Lipóti élményfürdő!

Kicsit szétcincáltuk a 4 napos mininyaralásunkat. Szerencsére ettől nem veszített varázsából! Igaz, hogy minden este a saját ágyunkban aludtunk, és igaz, hogy nem így terveztük, mégis feltöltődtünk valamennyire.

Lipóti stranddal zárni ezeket a szabadnapokat a legjobb ötlet volt. Délelőtt vízitorma volt egy srác vezényletével, "nudlik" segítségével. :) Csajszi élvezte a zenét, és nem mondom, hogy nem próbálta lenyomni a víz alá a "nagyon is fenn maradni akaró" nudlit! :)















Ezt követően kicsit lelkesebben ugrott neki az ebédnek, de félúton persze ez is lelankadt. :( Egy kis ebéd utáni szunya visszaadta a kellő energiát, hogy a 14:00 órakor kezdődő programokba teljes gőzzel vethesse bele magát. Bár a délutáni vízi alakformálásról lecsúszott, kárpótolta a színpadon előadott hastánc bemutató, amit azóta is szeretettel gyakorol úton, útfélen. A hastáncosok után fellépó Terminátor ember (Nem semmi mutatvány volt, fizikailag szerintem kivitelezhetetlen, amit ez as rác művelt a színpadon :O!) már annyira nem nyerte el a tetszését, a sok fekete ruhának, és sötét szemüvegnek köszönhetően, de a színpadra egy közös tánc erejéig felbátorkodott, mint legkisebb a kicsik közt! :)
Számomra az idei nyár egyik legnagyobb ajándéka, ha nem a legnagyobb, hogy Csenge egész nyáron hőség, nap, naptej, Balaton víz, termálvíz, fürdés ellenére is tünetmentes maradt. A 3 napig tartó áztatás eredményeképpen egy kicsit visszaszáradt a bőre, és a hóna alatt, illetve hajlatokban kicsit fellángolt ugyan, de se nem vakarta, se nem zavarta, és 3 napon belül el is tűnt.... Ezt nevezem eredménynek egy talpig ekcémás kislánynál! :P
Éljen a homeopátia! :)

Nincsenek megjegyzések: