2009. április 16.

Szigorúan a tények...

Mint azt az előző bejegyzésben már írtam, szombat délelőtt járt nálunk a nyuszi. (Ez volt az első olyan ünnep, amit rendhagyó módon előrehoztunk.) Egyáltalán nem bántam!
Vasárnap délelőtt a Nagyszüleinél ebédeltünk. Ott az udvaron hagyta a nyuszi az ajándékokat. Bár a legnagyobb ajándék Neki az udvar fogalma volt. Egyszerűen imádott kint lenni, élvezte, hogy bármikor bejöhet a konyhába, majd visszafuthat a hintához.
Az ebéd utáni csendes pihenő után pedig jöttek a Keresztszülei, és a Nagyi! Egy jó kis húsvéti buli kerekedett, szép ajándékokkal. :)
A tengernyi csokin, és édességen kívül rengeteg sok szép ajándékot kapott: Vasaló deszkával, mosógép, állatos memória játék és puzzle egyben, matricák, Fifis nyári pizsama, trikók, bugyi, zoknik, szoknyák, pólók, felsők, nadrágok.... (bár a ruhákat így is úgy is megkapta volna, mert 2 hónap alatt 2 méretet nőtt, de így ráfogtuk a nyuszira. :P És nem kicsit volt nekünk is segítség. :)
Hétfőn a Nagyinál ebédeltünk a Dédikével együtt. Ott már jöttek a jelek, de én vak voltam! :(

A húsvét lecsengett, de valami csak nem akart a helyére billenni. Egyszerűen a kisasszonyt kicserélték egy állandóan sikongató, hisztiző, vinnyogó kis ricsajra, akinek a viselkedése már nem kicsit borzolta az idegeket. Rendszeres volt a csapkodás, önmagát földhöz vágás, hangos hiszti.... :S Minden, ami egy szülőt elgondolkoztat.... Minek voltam 2 évig hú de milyen következetes, ha ilyen a lány? Ezért nem érte meg a nagy nevelés, meg mittudoménmi.... ha csak nőtt volna, mint a gomba akkor is ilyen lenne... És ehhez hasonló finomságok szépítették meg az elmúlt pár napot....
Aztán Anita az nagyon nagyon.... észbe kapott: a Lány, aki azelőtt hébe-hóba csokizott, nasizott, hétfő este az Apájával csokit vacsorázott.... Na most erre mit mondjak??? Persze hogy pörög.... kicsit kicsúszott a kezemből az irányítás.... de mától visszavettem. Muszáj volt!

Rengeteg jó kép készült, ide csak a kedvencemet teszem fel, a többit, ha időm engedi feltöltöm majd albumba! :)

















Tegnap volt Nagyi szülinapja, így miután Apa is hazaért átmentünk megköszönteni Őt! Este időben itthon voltunk, és időben ágyba került. :P










Az elmúlt napokban nagyon furcsán viselkedik, és nagyon remélem, hogy az édesség dömping tehet róla.

8 megjegyzés:

-krisztina- írta...

Ha már jól belejött a vasalásba, hozzánk jöhet, én úgyis UTÁLOM!!!
Nagyon jók a képek!

Puszi!

Pelikán írta...

Nagyon édes a képeken... Hmmm, a csoki-ördög tényleg létezik, de az én két évesem mostanában alapból simán eldobja magát a földön, ilyenkor simán átlépek rajta és ignorálom, ez egy másodperc alatt észre téríti..., Csengus ilyet nem szokott csak úgy????

Bianka és Karina írta...

Hű,hát ez a nyuszi nagyon kitett magáért!:)))
Szép ünnepetek volt.:)))
Csoki,csokival és csoki!Ez az igazi menű!!!:))))
Pusza!

Bogár és Gerti írta...

Rettenetesen jófej nyuszi járt felétek is :)
PUszi

csupella írta...

Ez a fura változás dolog most nálunk is nagyon jelen van.Én nem a csokira,hanem a túl sok programra fogtam.Remélem,hogy tényleg csak valami ezzel kapcsolatos dolog okozza náluk a zavart,és nem egy új személyiségük alakult ki:(

Szuperul telt nálatok is az ünnep.A szabadban töltött idő mindenkinek kellemes program!

agika írta...

Szuper dolgokat "tojt" a nyuszi;) Az a vasalóállvány izgalmas dolog lehet-Dani is állandóan mosogatna,meg vasalna-ha lehetne;)

Biztosan sokat számít a rengeteg program,attól Dani is felpörög,még aludni is nehezebb ilyenkor délután.Lehet tényleg csak a sok program miatt pörgött fel Csenge is;)

Puszi:Ági

Évi írta...

Reméljük a sok újdonságot igy dolgozza fel...reméljük.Nekem Gréta ilyeneket nem csináltBezzeg a kicsi 16 hónaposan MÁR hasonlóan viselkedik mint Csengéd...de reméljük a hétköznapok, a napirend visszazökkenti öt a régibe:-)))

Pusz

Ági írta...

Szia!
Könnyen okozhatja a gondokat a csoki. Amióta Peti nem kap egyáltalán édességet csak kivételes alkalmakkor azóta sokkal nyugodtabb, kevesebb a nyűglődés. Reméljük, hogy csak ez a baj és nem lépett be egy újabb korszakba...
Klassz a vasalódeszka! :-)))
Ági