2008. december 27.

Karácsony 2008.

Ahogy azt az előző bejegyzésben leírtam, Dédikéhez mentünk 25.-én délután! Sikerült KicsiLánynak magára fordítania a senemnagy, senemigazi, tehát egyáltalán nem veszélyes karácsonyfát, eltörni egy nagyon régi díszt, bekebelezni Dédike Jézuskájának ajándékait, amik 2 pizsama és egy elemes hajszárító. Azóta már nagyon sokszor kaptunk frizurát... már karácsony előtt elkezdte a hajamat fodrászolni, biztos vagyok benne, hogy ez most kiteljesedhet.


Karácsony másnapján a Mamájáékhoz mentünk délelőtt, ebédre voltunk hivatalosak.És nem mellékesen s Jézuska ajándékai is várták Csengét: egy játék konyha, és egy kedves kis kemény lapos könyv. Nagyon jól éreztük magunkat, és rengeteg finomságot ettünk. Hazafelé a kocsiban beájult a nagy izgalmaktól. Azóta természetesen már rengeteg "vissit", (virslit) "kájét" (kávét) főzött, kakaót melegített...


Ébredés után Keriékhez mentünk lecsekkolni a Jézuskát, karácsonyfát! Az Ő Jézuskájuktól bezsebelte megszámlálhatatlan számú "póji" (póni) gyűjteményét, akiket azóta más sorba, körbe, összevissza, szanaszét állítottuk... szintén nagyon jól éreztük magunkat! :) Igaz, mire hazaértünk Csenge olyan fáradt volt, hogy már a puszta létezés is zavarta, a fürdést kb. olyan szinten viselte, mintha savval locsoltuk volna. Mire Apa végzett az esti mesével, már aludt, mint a bunda! :) Reggel már főtt tojással, és "vissi"vel ébresztett. :) Már kaptam "kájét" is, és vágtunk szivacsot a mosogatóba, hogy mosogatni is tudjon, ha elfogynának a poharak! Mi eleget tettünk minden meghívásnak, mindenhol megjelentünk, mindenhol jól éreztük magunkat, így hátradőlünk, és várjuk, hogy viszonozzák a látogatást. Azaz még egy dolognak eleget kell tennünk, ma estefelé Apa nagynénjét Aranyt és a férjét, Jánost látogatjuk meg, ha nem jön közbe semmi! :)

Update:

Természetesen nem jött közbe semmi! Mostantól pihenünk! :)
Holnap spenót lesz az ebéd tükörtojással... Igazi vasárnapi ebéd :) Jelenleg a rántott/sült/töltött hús a lehető legnagyobb káromkodással ér fel otthonunkban :P

6 megjegyzés:

Tündi,Luca és Zsombi írta...

Nagyon szupik a képek,és csodaklassz ajándékokat kaptál :) Örülünk,hogy jól teltek az ünnepek.
Puszi

Hello Kitty írta...

Nálatok is a jövés menés!!!!
Örülünk hogy jól teltek az ünnepek!
Szupik a képek nagyon!
Már megint új külsőőő????
Széééééép!!!!!!
Puszil Kitty

Bianka és Karina írta...

Köszi a hszt!
Pontosan rátok gondoltam amikor azt írtam,hogy JÓL nevelitek a Gyereket!!!
De azért ezt jó tudni,hogy nálatok is ez zajlik.
Nagyon kikészítős de akkor gondolom ezzel Te is így vagy!!

Jó lett a napló!Nagyot változott!!

Pusza!!
Judit

csupella írta...

Kicsit mindenkit kifárasztott ez a nagy sürgés forgás:)Nagyon csini voltal megint.Szuper ajándékokat kaptál.

Hello Kitty írta...

Anita !
Köszönöm!
Nem múlik el nap hogy ne törném a fejem a témán!
Nem jutok előbbre !
Puszi Timcsi

tollpihü írta...

gyönyörű lett a megújult blog :) no és a karácsonyra nem találok szavakat! ennnyi ajándék! ezt a kislányt naaagyon sokan imádják ;)