2008. október 23.

KeljfelJulcsi!

Alapvetően higgadt, nem kapkodó, nyugodt lánykánk az utóbbi időben esik kel, csetlik botlik, és gyűjti a búbokat, kék, zöld foltokat!
Ennek egyik oka, hogy 2 lépést is futva kell megtenni természetesen, illetve, a túlzott önbizalom, bizalom a székeken való ücsörgés során :P!
  1. Felmosás előtt bepakolom a nappaliba, normál esetben összecsukott állapotban a székeket! Most nem csuktam össze! :O Csenge ücsörög az egyiken, de nem a támla felé dönt a hátát, hanem oldalra! Erről megfeledkezve, lendületből akar hátradőlni! KOPP!!!! Nagyon nagy, és nagyon hangos! Mindketten ott álltunk mellette! A feje mégis koppant a parkettán! Szörnyű volt, nagyon féltünk, hogy baj lesz, szerencsére nagyon stramm kis csaj! Kutya baja!
  2. Szintén szék, szintén oldalazva, de most a konyhában! Most nem koppant, most tekeredett! A látvány után még fél órával is lúdbőröztem! Szerencsére csak a látvány volt szörnyű! Gyakorlatilag kis ijedtség után el is felejtette!
  3. Ma délelőtt futtában rúgta el a küszöböt, tiszta lendületből! Még mindig vörös a lábán az ujja, de el nem törött szerencsére! (Be kell vallanom, ez anyai öröksége! Nekem el van törve az egyik lábujjam, és pont így történt! Azóta sem kímélem őket :P)
És sikerült egy újabb rossz szokásra is szert tennie, miszerint a bal mutatóujjával (mivel azt szívja) vagy bányászkodik az orrában, vagy az orra alatti kis részt vakargatja, ami már szó szerint sebes! :'(@ Bár a rengeteg balhé miatt már talán talán kifelé megy e hobbiból!

2 megjegyzés:

csupella írta...

Szegenykem!!nekem nyaron volt ilyen balesetes idoszakom,de szerencsere en is tul leptem rajta,ahogy remelhetoleg majd te is teszed!
Ovatosan!!
Pusz a bibikre!

-krisztina- írta...

Sajnálom a baleseteket :( nálunk is mindig van friss pukli a homlokon. Tegnap pl."pofára esett" szegénykém úgy, hogy a kezeit nem tette maga elé...fel is dagadt az ajka, mint a boxolóknak. de már múlóban van szerencsére.
Küldök gyógypuszit!

Vár Rád egy játék a blogomban :)

Puszi!