2008. szeptember 11.

Oltás, és homeopátia!

Ma délután 14:00-ra voltunk hivatalosak a Doktornőhöz a 18 hós oltás pótlására! Túl vagyunk rajta, egyelőre nincs semmi gond, de ugye az nem is aznap szokott nálunk kibukni!
Most kicsit óvatosabbak voltunk és Homeopátiával felkészítettük a kis szervezetét az oltásra, és a lehetséges mellékhatásokra! Plusz a múltkor már kapott Thuja, de most abból is egy emberibb adag! C30!
A régebben emlegetett Psorinum C200 most pihen, sőt még a nem lórugás adag C15 is ment a süllyesztőbe, mert a bőrére és a viszketésre egy új szert kapott,
Rhus toxicodendron C12!
/Mérges szömörce/ Észak-amerikai kúszónövény, a bőrön hólyagos kiütést okoz.
Kiváltó ok:
Hűvös, nedves idő, megázás, köd. Huzat. Túlfáradás.
Javallatok:
Hólyagos, viszkető bőrelváltozások (bárányhimlő, herpesz, övsömör), ízületi bántalmak, zúzódások, rándulások, csontfájdalmak. Rekedtség.
Jellemzők:
Hirtelen kialakuló tünetek, nyugtalanság. Szomjúság, fázósság.
Tünetek:
Vörös orrhegy, vízszerű orrváladék. Lepedékes nyelv, hegyén piros háromszöggel. Nehezen nyel. Rekedtség reggel, mely fokozatosan elmúlik. Fájdalmas nyaki nyirokcsomó-duzzanat. Tépő, nyilalló, hasogató izom- és csontfájdalmak, melyek lassú mozgásra javulnak. Ízületi merevség, duzzanat, fájdalom. Tompult, kimerült és nyugtalan beteg. Egyedüllétre vágyik.
Javul:
Száraz időben, forró fürdőtől, meleg borogatástól, masszírozástól, testhelyzet-változtatástól (ezért izeg-mozog). Sétától, mozgás kezdete után („bejáródik”).
Romlik:
Hidegre, nedvességre, télen. Vihar előtt. Ha kitakarózik, ha fázik. Ütéstől, rázkódástól. Nyugalomban.
Naponta 1x, esetleg 2x 3 golyó.

3 megjegyzés:

TamásMarcell írta...

Végre megvan az otás, remélejük minden rendben lesz!
Nekünk is halasztódik:(
Msn vmikor?
Puszi

csupella írta...

Jo,hogy vegre tul vagy az oltason!!
REmelem nem lesz semmi szovodmenye!
Szobatisztasag teren en nem tudok ilyen pozitivan nyilatkozni,mert nincs.Amig jo idok voltak,szivesen szaladgaltam az udvaron pelus nelkul,es szivesen pisiltem a hangyaknak,a funek,es a betonnak,de a bilirol,a benti szobatisztasagrol,es a wc rol sem akarok hallani.
Nagyon nehez eldonteni,hogy mikor helyes minket "magunkra hagyni",de biztos sikerul tokeletes megoldast talalni.
pusz:csupella

Zsukkata írta...

Sziasztok, jaj de jó, hogy rátok találtam, már azt hittem, végleg megszűnt a blog! (A Pöttöm blogot jelszavasítottam amúgy, ha adsz egy e-mail címet, küldök meghívót :D)