2008. szeptember 14.

Bele a WC-be / 2!!!

Jaj csak nehogy elkiabáljam...
Ebéd után, alvás előtt ismét a WC-n kötöttél ki. Siker: bele is pisiltél!!! Hiszen anagydolog már rutin ;) :P Ma először, most először! Eddig mindig kikerülted a dolgot... vagy kivártad a pelusos időszakot, (séta) vagy elcsöpögött véletlenül... de most nem, most belepisiltél a WC-be!
Ja és utána kitörlöd, mész a fürdőbe, megmosod a kezed, megtörlöd, és ekkor vagy kész!
Délelőtt átpakoltuk a szekrényedet, ismét kiválogattuk azokat a ruhákat, amik még jók lesznek ősszel, esetleg télen, félretettük azokat, amiket kinőttél! És meglepő módon, rengeteg téli ruhád lesz jó még idén is! Szerencsére! A cikisek inkább a nadrágok. Abból azért majd szükség lesz némi frissítésre. A hosszú combok "átka"??? De mennyivel jobb az ember szájíze, ha nem egy egész évszak garnitúrájára, csak pár plusz dologra van szükség!
És ha tavaszra a pelust is elfelejtenénk... na jó, csak álmodozok... Amit viszont nem értek, és nem is akarok megérteni, hogy mindenki azzal jön, hogy olyan rosszkor... mert ugye ha nyáron született volna... mondja a szomszéd néni, akkor mennyivel könnyebb lenne... Meg hogy várjam meg a jövő nyarat... MIÉRT??? Nem várom meg, miért tartanálak vissza, ha élvezed a pelusmentességet? Nem értem!!! Egy előnye van csak a nyárnak, a meleg! DE az sem feltétlenül, hiszen ha nyáron pisilsz be, az akkor is csak pisi... akkor sem hagylak benne az utcán sem, még ha meleg van, akkor sem!

6 megjegyzés:

Bianka és Karina írta...

Nagyon ügyes vagy!!Gratulállunk!!:)))
Tuti így marad!!:):)
Anya a szomszéd nénivel nem kell foglalkozni emlékszel!!:ooHa Csenge ezt szeretné,és neki ez a jó akkor így kell lennie.Max vastagabb nacit vesztek,ha már úgy is kell.;))
Azt hiszem ez a mai borongós nap mindekit a ruhatár cserére ösztönzött.:)))
Nálunk már megvolt,de csak azért mert amúgy is ki voltak pakolva a szekrényből a cuccok.:))
Pusza!

-krisztina- írta...

Most néztem meg a Picasa-n a nyilvános képeiteket. Nagyon édi Csenge. Annyira tetszett (főleg a bébi képei), mintha csak a saját lányomat nézegetném :)
És felfedeztem, hogy a 12. hónap albumban a 27., 28., 29., 30. kép a babaklubban készült, ahol mi is ott voltunk :) A xilofonos az bizony a Szabi :D !
Puszi Nektek!

Hello Kitty írta...

Ez igen csak így tovább!!!
Nálunk is megtörtént a ruha pakolás ebben a borult időben!
Nagyon untam ám!!!
Puszika Kitty

Bianka és Karina írta...

Boldog Hófordulót Csajszi!!:))
Pusza!

Mia és Maja írta...

BOLDOG HÓFORDULÓT ÉDES CSENGE BARÁTNŐNK!:)))

Gyönyörűséges vagy a képeken!:p:)
pusziiii!!!

csupella írta...

Akkor kell elhagyni a pelust,ha te akarod,es nem akkor amikor masok jonak lassak.Ugyhogy en meg ezt felrerakom egy kicsit:)
Szerencsere nekunk is maradt tavalyrol par ruhank,ami meg jo lesz,de azert igy is eleg sok uj cuccal bovult a ruhataram.