2008. augusztus 24.

Almákok, és már csak egyet kell aludni!

Tegnap sikeresen bejutottunk az Audiban rendezett Alma koncertre. Bementünk a belvárosba ebédelni, és onnan egyenesen mentünk a koncertre. És itt kell megjegyeznem, hogy bár sikerült elharapnod egy üvegpoharat, nagyon ügyesen ebédeltél. A frász tört ránk, mikor hallottuk a reccsenést, de szerencsére nem haraptál ki a pohárból darabot!
Az autóban elaludtál, úgyhogy bevittük a babakocsit, és hagytunk aludni egy kicsit, de a koncertre bizony én felébresztettelek! :p Talán nem bánod így utólag! ;) Akkor persze nagyon mérges voltál, hosszú percekre volt szükség, hogy magadhoz térj! A koncert első felében el is kapott a lelkiismeretfurdalás, miszerint: "Önző szülők, elcibálták a teljesen érdektelen gyereket, a saját örömükre"! Aztán mikor Apával bementetek középre a többi csápoló gyerkőc "Virágszál" közé, Te is oldódtál! Mit oldódtál! :O Tomboltál! Táncoltál körbe, előre, hátra, oldalra, még a székre is fel akartál állni, de azt Apa, "az a szigorú" nem engedte! A végén pedig CD dedikálás, közös fotó, és bezsebeltük a dicséretet! (Természetesen a nagy szemed ;))

klikk a képre!

Találkozás Velük teljesen hozta, sőt felülmúlta a vártat! Szuper dalok, klassz humor, és látványos gyerekszeretet!

Eztán még kipróbáltad a légvárat, amit vegyes érzelmekkel hagytál ott! Nem nagyon tudtad eldönteni, hogy ez most jó, vagy sem! :D

Az egészet fagyizással koronáztuk!

2 megjegyzés:

Bogár és Gerti írta...

Ó! Hogy imádjuk őket! Főleg a szülinapost ;) az a totál csúcs, subidubi :-D
Puszi

csupella írta...

De jooo,hogy nem mindig csak a pottyokrol szolnak a napok!!
orulok,hogy jol ereztetek magatokat!!
nagyon szepek vagytok a kepen!